Voor ’t Boskaboutertje (voorheen Mierennestje) geldt vanaf 1 januari 2018 een eenheidsbedrag van 85 euro (vrijgesteld van BTW) per dagdeel per maand.
Wij bieden ook Flexplekken aan. Wanneer we op een bepaalde dag tijdelijk een plaats over hebben (u vindt het overzicht bij Het Boskaboutertje), dan kunt u een dagdeel inplannen (bijv. 1 ochtend). Een flexibel dagdeel kost 25 euro en wordt gefactureerd in uw maandelijkse bijdrage.
Stichting Kind055 is een stichting zonder winstoogmerk en wordt gerund door vrijwilligers. Overgebleven gelden worden dus besteed aan uw kinderen, bijv. voor nieuw speelgoed, uitjes, etc.

Vanaf 1 januari 2018 valt een peuterspeelzaal onder de kinderopvang regeling. Dit betekent dat u een kinderopvangtoeslag kunt aanvragen voor de tijd dat uw kind bij Het Boskaboutertje is. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.belastingdienst.nl.

Opzeggen

Wanneer uw kind bijvoorbeeld naar de kleuterschool gaat, dient u de overeenkomst met Kind055 op te zeggen. Wanneer uw kind voor de tiende van de maand niet meer komt, brengen wij 50% van het maandtarief in rekening. Na de tiende is dat 100%. U kunt uw opzegging doorgeven door een e-mail te sturen naar info@kind055.nl.
Wanneer uw kind 4 wordt, wordt de overeenkomst in principe automatisch opgezegd.